BED AND BREAKFAST UTRECHT

  backupnext  

 

Bed and beans, bed and breakfast in Utrecht

Dromen over een eigen b&b

Eigenaresse Annick – die haar baan als juriste opzegde om deze b&b te runnen – en haar man dromen er van om ooit een grote B&B te runnen in Frankrijk. Met het appartement aan de Kalverstraat in Utrecht oefenenen ze alvast in het klein en dat bevalt de twee goed. De ligging van het appartement is top en  de inrichting goed gelukt. Fijne pluspunten: er is een goed koffiezetapparaat én er staan altijd verse bloemen op tafel.

Heerlijk bed, goeie bonenkoffie

Na een flinke verbouwing is het appartement (45m2) sinds mei in gebruik als bed en breakfast. Er is ruimte voor maximaal vijf logees die gebruik kunnen maken van de keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer met luxe boxspring. Buiten zitten kan ook! Achterom vind je een schattige patio met uitzicht op de dom(poster). Als je in de zomer de openslaande deuren naar de straat openzet kun je lekker buiten in de zon genieten van een goede kop koffie van versgemalen bonen.

Hartje Utrecht

Bed and Beans ligt middenin het centrum achter de Voorstraat. Uitstekende ligging dus! Je vindt er veel plekken waar je een heerlijk ontbijtje scoort, zoals de Bakkerswinkel, de Ontdekking en Zenwich café. Fan van de Yoghurt Barn? Dan heb je geluk, want met je Bed and Beans voucher ontvang je daar een gratis koffie als je een yoghurt bestelt. Je kan tegen betaling trouwens ook gebruik maken van de privé sloep voor een rondvaart over de Utrechtse grachten.

Zoek een B&B in: Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Groningen ... Den Haag ... Maastricht ... Nijmegen ... Utrecht